Actualidad

Dimecres a la tarda impartim el Taller per a consumidors/es a la seu de l'ASSOCIACIÓ DE CONSUMIDORS UNAE, la Federació Unió Cívica de Consumidors i Mestresses de casa de Catalunya.

Anna Burgués, dietista-nutricionista i membre del Gabinet de Consum d'UNAE, impartirà el TALLER ALIMENTACIÓ, CONSUM RESPONSABLE I ESTRATÈGIES PER REDUIR EL MALBARATAMENT. Si t'interessa la Jornada, demana'ns informació a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

 
 
   

El dia 28 de febrer participem en la Taula rodona "La contribució del professional de la Nutrició Humana i la Dietètica a la societat" que té lloc a la Facultat de Ciències de la Salut de la Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. És una oportunitat per engrescar els joves estudiants a gaudir de la professió i a promocionar la salut a través de l'alimentació en tots els camps; formació, consulta i restauració col·lectiva.

La taula rodona és a càrrec de la nostra dietista-nutricionista Anna Burgués Estebanell.

En motiu dels 30 anys del carnet jove, PARTICIPEM en l'acte de RECONEIXEMENT als col·laboradors, que té lloc al Caixafòrum dijous 23 de febrer.

IADIN creiem en l'Educació Nutricional i per això fa més de 10 anys que oferim condicions especials als titulars del Carnet Jove. L'adolescència és una etapa clau en la presa de decisions i s'inicia l'autonomia a l'hora d'escollir i comprar aliments. Per això, volem promocionar els hàbits d'alimentació saludable entre els joves.

PIXEL_TEXT_LEGAL PIXEL_LINK_LEGAL_TEXT