Nosaltres

IADIN - Institut d'assessorament dietètic i nutricional S.L

IADIN som una empresa de serveis sanitaris i sociosanitaris. Fundada l'any 2005 tenim una àmplia experiència demostrable en el camp de la dietètica i nutrició. La nostra missió és atendre a les persones i empreses que necessiten assessorament dietètic i nutricional, de forma personalitzada, orientat a la millora de la qualitat de vida de les persones, considerant sempre el tractament i la prevenció.

El nostre èxit es deu a les persones que confien en nosaltres, particulars i empreses que ens segueixen acompanyant al llarg d'aquests més de 10 anys, mantenint la confiança en el nostre equip.

Anna Burgués Estebanell i Anna Pons Sala, liderem aquest projecte de consultoria nutricional i apostem per mantenir la qualitat del servei, sempre respectant l'evidència científica. La proximitat amb tots els nostres clients i el saber atendre amb efectivitat les seves consultes és el nostre punt fort. Coneixem bé a les persones, empatitzem amb elles i intentem buscar solucions òptimes per poder aconsellar i sobretot, motivar a seguir amb els objectius proposats. El nostre primer valor és la qualitat humana.

El nostre equip és clau per poder tirar endavant amb la qualitat fixada. Treballen amb nosaltres Dietistes-Nutricionistes Col·legiades amb àmplia experiència. 

Creiem en el treball en equip multidisciplinar. Col·laborem estretament amb empreses sanitàries i sociosanitàries de gran prestigi. Pigmalió aglutina expertes en psicologia i Tecnofisio reconeguts fisioterapeutes i logopedes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Veure política de cookies