Consulta

CONSULTA PERSONALITZADA

L'Educació Nutricional és essencial. Valorem individualment cada cas i fem propostes alimentàries adequades a l'estat de salut, a l'activitat física i a l'estil de vida.

Formem part de l'Associació Inmunitas Vera, d'afectats per Al·lèrgies Alimentàries. Podem assessorar-te i complementar la teva alimentació per tal que sigui més equilibrada, així com orientar-te en el diagnòstic.

Creiem en la promoció i prevenció de la salut en totes les etapes de la vida. Per això, apostem pels joves i oferim preus especials als tenidors del Carnet Jove. Pots consultar-ho al portal https://www.carnetjove.cat/ca/ o a l'APP.

Formem part del quadre mèdic d'Agrupació Mútua. Si ets membre d'alguna altra mútua, truca'ns i intentarem establir convenis.

Demana cita

CONSULTA ONLINE

Gràcies a les tecnologies, ja no cal perdre temps en desplaçaments a la consulta. Podem tenir una relació estreta i propera amb el nostre sistema de vídeotrucada.
Demana informació i et farem un pla a mida amb la teva dietista-nutricionista.
Un pla adaptat a la teva disponibilitat de visites.

NUTRICIÓ ESPORTIVA

Planifiquem dietes per esportites a mida. Explica'ns el teu repte i t'ajudarem a tenir els millors resultats, tant si és Running, cicling, atletisme, pàdel, travesses,...

Col·laborem amb el club de futbol Sant Boià dins del treball multidisciplinar amb els fisioterapeutes. Assessorem en l'alimentació per arribar més lluny cada dia.

www.fcsantboia.cat

IADIN assessora l'Ultra Trail del Montseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Veure política de cookies