Restauració

MENJADORS D'EMPRESA, UNIVERSITATS, HOTELS, BARS I RESTAURANTS

Elaborem menús sans i equilibrats que permetin a les persones portar a terme una activitat física i intel·lectual.

Assessorem a gran nombre de bars i restaurants, en col·laboració amb el Gremi de Restauració de Barcelona. Ajudem als establiments a acreditar-se segons l'Alimentació Mediterrània, AMED, de l'Agència de Salut Pública i a aconseguir l'acreditació d'establiments lliures de gluten. També assessorem als restauradors segons el Reglament 1169/2011 per tenir cartes clares amb la declaració dels al·lergògens.

MENJADORS ESCOLARS

Els responsables de menjador confien en nosaltres per la qualitat del servei i la rigurositat a l'hora d'elaborar dietes a mida per patologies dels infants, complint amb la Llei 17/2011. Ajudem a dissenyar menús sans i atractius i fem propostes de sopars saludables per a complementar l'alimentació a casa.

Paral·lelament, fem tallers, xerrades i activitats dirigides a educadors, cuiners, infants i famílies. Som formadores del Departament d'Ensenyament, de la Generalitat de Catalunya, per treballadors/es de llars d'infants. Col·laborem estretament amb l'Acellec, l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura, des de l'any 2005. Demana el nostre catàleg de formació o el teu curs a mida

 

RESIDÈNCIES I CENTRES DE DIA

Escoltem els usuaris de residències i centres de dia i realitzem plans dietètics a mida. Els nostres menús compleixen les especificacions de la Llei 12/2007 de Serveis Socials, donant la tranquil·litat necessària a les empreses gestores o equips directius.

Auditem cuines i processos per garantir la seguretat alimentària en els centres residencials.

Som formadores del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (abans Benestar Social), des de l'any 2006 i del Consorci de Serveis Socials de Barcelona. Fem cursos i tallers interactius en tots els àmbits de la nutrició i dietètica en l'envelliment o les persones amb dependència. Demana el nostre catàleg de formació o el teu curs a mida.

 

L'alimentació en la gent gran

Generalitat de Catalunya. Departament d'Acció Social i Ciutadania
Autores : Anna Burgués, Anna Pons i Sílvia Vergés
Col·lecció Eines, número 5
Barcelona, 2010


El llibre s’adreça al personal que intervé en qualsevol moment del procés d’alimentació a les persones ateses en centres residencials de gent gran. Els seus objectius són: donar a conèixer les característiques de l’alimentació en la gent gran; aconsellar de forma clara i senzilla sobre com gestionar les dietes en la pràctica diària residencial; i donar els coneixements bàsics del tractament dietètic de les patologies habituals en l’atenció a gent gran.

Veure Publicació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Veure política de cookies